RABARBERI-MAASIKA VEGANJÄÄTIS

Umbes 0,5 – 0,6 liitrit jäätist

Koostisosad

  • 200g Revala vegan jäätisepulbrit mikseriga valmistamiseks
  • 200ml külma (isetehtud) rabarberi mahla
  • 200g värskeid maasikaid

Valmistamine

  1. Blenderda kõik koostisosad ühtlaseks massiks.
  2. Pane segu vähemalt 1 tunniks sügavkülma, seejärel vahusta mikseriga kuni 5 minutit
  3. Pane jäätisesegu ühte suurde või mitmesse väiksesse meelepärasesse vormi, segu sobib suurepäraselt ka pulgajäätise vormidesse ning aseta sügavkülma.
  4. Sõltuvalt vormi suurusest läheb läbikülmumiseks vähemalt 5-6 tundi. Suure vormi puhul hoia üleöö.

 

*Kui aga pole jaksu oodata, siis need värskendavad marjased jäätisesegud sobivad magustoiduna ka kohe – ilma, et oleks lõplikult külmunud!